Hej!

Svallings Stockholm är ett nystartat svenskt designvarumärke som bygger på produkter präglade av den skandinaviska formtraditionen. Varumärkets kärna utgörs av hög kvalitet, genomarbetad funktionalitet, personlig karaktär och en spännande formgivning som tar för sig och överraskar. Produkterna är tillverkade i Sverige med ett gediget konsthantverkskunnande och är därför unika.

Varumärket lanseras under 2014 och finnas till försäljning hos ett handplockat urval av återförsäljare runt om i världen samt via egen webbshop. Vi kommer också inleda samarbeten med intressanta företag och organisationer och tillsammans med dessa skräddarsy produkter för just deras specifika behov.

Anya Sebton och Eva Lilja Löwenhielm
Anya och Eva möttes på Beckmans School of Design. De har 15 års erfarenhet av formgivning och design med en specialisering på utveckling av produkter med hög kvalitet och innovativ design.

– I vårt samarbete med Svalling Stockholm vill vi visa och upplysa om all den kunskap som finns i det svenska hantverket. Med inspiration från den traditionella tekniker och material har vi skapat en serie med vardagsnära ting, säger Anya och Eva.

Uppdragsgivare: Asplund, Abstracta, Designtorget, Filippa-K, Ikea of Sweden, Lammhults möbler, Lundbergs möbler, Ogeborg Golvagentur, Room.

Utmärkelser/nomineringar: Elle Interiör, Interior Magazine New York, Plaza Interiör, S- Design, Sköna Hem, Svensk Form, Wallpaper, Young Nordic Design.